Sammanträffanden är ingen slump

av John Holland:

Försöker din själ kalla på din uppmärksamhet? Synkronicitet och så kallade sammanträffanden är tydliga tecken på att den gudomliga källan knackar på din dörr. Ibland kan det vara subtila knackningar men om du inte reagerar kan det förvandlas till ett högljutt bankande.

När det gudomliga arbetar med hjälp av sammanträffanden, kan det visa sig på ganska unika sätt. Jag brukar kalla det mina ”små gudomliga knuffar”. Till exempel: det kan vara när jag hör samma fras eller talesätt från mer än en person under samma dag. Det kan vara när samma siffror hela tiden dyker upp på olika ställen. Du kanske själv har varit med om att någon börjar prata om en person du just tänkte på? Eller ”råkat” stöta ihop med någon som tycks ge dig svaret på en fråga som du tänkt på men inte uttalat?

Hur vet man att detta är tecken?

Du kanske tror att sådana här saker är rena slumpen men jag vill uppmuntra dig att pausa när detta händer- uppmärksamma det och försök vara öppen. Och framförallt, var medveten om att själen har skickat ett meddelande till dig!

Jag vet en man som hade funderingar på att byta jobb men dessa funderingar skapade samtidigt en enorm stress för att det fanns så många osäkerhetsfaktorer. När han blev erbjuden ett nytt jobb var han inte säker på om han vågade lämna säkerheten och tryggheten i sitt nuvarande arbete, som han hade haft i åratal. En dag satt han i bilen på väg till jobbet och funderade fram och tillbaka hur han skulle göra:
– Ska jag tacka ja till jobbet?
– Kommer jag att trivas med det?
– Är det rätt för mig?
….han kunde inte bestämma hur han skulle göra.
Precis när dessa frågor for igenom hans huvud passerade en buss, och av någon anledning läste han reklamen på bussens långsida. Det var en Nike-reklam med en slogan som löd:
”Bara gör det!”

Sådana här saker är inte bara slumpen! Det sker inga misstag i vårt intelligenta Universum. Det är när sådant här händer som du ska fråga dig själv: ”Vad är det jag ska lära mig av detta? eller: Vad är det jag ska göra just nu?” Jag anser att när dessa sammanträffanden eller synkroniciteter inträffar, är det din själ som arbetat i ditt inre för att svaret ska dyka upp i din yttre, fysiska omvärld.

Några tips på hur du kan bli mer medveten om och använda dessa sammanträffanden:

Bestäm dig för att du den kommande veckan ska lägga märke till alla sammanträffanden i ditt eget liv och i din omgivning. Ju mer du lägger märke till och uppmärksammar meningsfulla sammanträffanden ju mer kommer de att ”föröka” sig i ditt liv.
Lägg märke till möten och samtal med folk som du oväntat ”råkar” stöta ihop med. Lyssna ordentligt på vad som sägs under ert samtal och hitta det dolda budskap som kan finnas där för dig.
Om det finns något särskilt problem du funderar över, försök släppa dina grubblerier och överlämna problemet till din själ, för det du säger till Universum är då: ”Okey, visa mig svaret! Låt mig bli medveten om och agera när svaret eller vägledningen presenteras för mig.”
Skriv dagbok för att ännu tydligare se hur din intuition arbetar och bli ännu mer medveten om hur ”källan knackar på din dörr”.
Tro på att det är möjligt. En positiv attityd öppnar upp och en negativ inställning stänger ner.

Det här är kanske första gången du hör talas om mig? Den här artikeln kanske vidarebefordrades till dig från en vän? Eller du kanske ”råkade” läsa detta just efter att du funderat över ”sammanträffanden” som hela tiden dyker upp i ditt liv. Det var meningen att du skulle läsa detta. Det är helt enkelt ytterligare ett exempel på ett sammanträffande.
Som sagt: Universum gör inga misstag! Jag är övertygad om att livet försöker visa oss mirakler varje dag, tänk om vi skulle börja lägga märke till dem – och agera på dem för att leva ett mer besjälat liv?

Om artikelförfattaren: John Holland är artist, författare, föredragshållare och medium. Hans hemsida: johnholland
Artikeln är hämtad från sidan: Bodymindsoulspirit
ANNONS

Du gillar kanske också...