Så här kan du lära dig att kommunicera med dina vägledare

av Kellie Fitzgerald:

Vi har allihop våra andliga guider, änglar, följeslagare, naturväsen – eller vad du själv väljer att kalla dina vägledare. De bryr sig inte om vad vi kallar dem och de bryr sig inte ens om ifall vi erkänner att de finns. De är varelser som består av villkorslös kärlek och rent ljus och som inget hellre vill än att hjälpa oss. Lär dig att kommunicera med dina vägledare och du kommer att bli förvånad över vilken skillnad det gör i ditt liv.

Jag får ofta frågan hur man gör för att kommunicera med dessa varelser och här kommer en metod som jag brukar lära ut, för att de flesta människor verkar lyckas med den. Gå ut i naturen och leta upp två vanliga gråstenar, de första du dras till. De enda kriterierna är att de ligger bra i handen och passar att ha i fickan. Du kan naturligtvis också använda kristaller, pinnar eller vad du vill.
Det viktiga är att du har två olika föremål för det ena kommer att vara ditt ”ja-föremål” och det andra kommer att vara ditt ”nej-föremål”. Men i fortsättningen kommer jag för enkelhetens skull att skriva ordet ”stenar”.

Börja med att noggrant undersöka dina stenar

lägg märke till hur de skiljer sig åt eller hur de liknar varandra. Känn på tyngden av var och en i din hand och känn om de är lena eller skrovliga.
Bestäm vilken av de två stenarna som ska symbolisera ett ”ja” och vilken som ska symbolisera ett ”nej”. Håll i din ”ja-sten” och säg ordet ”JA!” – antingen tyst inom dig eller högt. Lägg märke till hur stenen känns när du säger ordet. Känns den varm eller kall? Verkar den ha en vibration? Vad du än känner är det rätt för dig att känna så och det är lika okey om du inte känner någonting alls. Gör sedan samma sak med din ”nej-sten”. Känns den likadan som, eller olik ”ja-stenen”? Många människor känner en märkbar skillnad mellan energierna i de två stenarna. Åter igen, om du inte känner någonting alls är det helt okey.

När du har gått igenom den här ritualen

välj en enkel ja- eller nej- fråga att ställa till dina vägledare (eller vad du väljer att kalla dem). Ta en fråga där svaret är uppenbart som tex: ”Är himlen blå?” eller någon annan enkel fråga som kan besvaras med ett ja eller ett nej. Håll en sten i varje hand, blunda, öppna ditt sinne och ställ din fråga. Om du frågat: ”Är himlen blå” bör du känna dig dragen till ”ja-stenen”. Om du frågat: ”Heter jag Rufus Rasmusson?” bör du känna dig dragen till ”nej-stenen”. Du kanske inte känner något särskilt alls de första gångerna. Ibland kan det behövas en hel del övning för att öppna sinnet tillräckligt för att faktiskt känna stenarna. Men den tid det tar för just dig, är precis rätt tid för just dig. Sedan när du kan urskilja svaren med hjälp av dina stenar är du redo att gå vidare till att ställa frågor direkt till dina vägledare, utan stenarnas hjälp.

De första gångerna du försöker kommunicera med dina vägledare kanske det känns lite knasigt. Men när du övat en tid kommer det att bli lättare och kännas mer bekvämt. Först och främst behöver du en lugn plats där du får vara ostörd. En del människor föredrar att gå utomhus, men du kan lika gärna vara inomhus.

Du måste alltid börja från början

och det första steget för att kommunicera med dina vägledare är att centrera dig och lugna ditt sinne: Visualisera att ett vitt ljus flödar in genom toppen av ditt huvud, fortsätter ner längs ryggraden och sedan flödar ner genom dina fötter och ner i marken. Eftersom du just börjat kommunicera med dina vägledare, så ställ inga komplexa frågor som kräver komplexa svar utan ställ enkla ja- eller nej- frågor i början. Ta flera djupa andetag och rensa tankarna. Om du är van vid att meditera, är det nu du ska göra detta. Sitt bekvämt, blunda och slappna av. Ha intentionen, mentalt att kommunicera med dina vägledare och formulera sedan din fråga. Ha en sten i varje hand medan du ställer frågan. Du bör då känna dig dragen till den ena eller andra stenen.

Efter ett tag kommer du att märka att du inte längre behöver stenarna för att få svar från dina vägledare. Precis som med allt annat krävs lite övning. Med tiden blir du så skicklig på att kommunicera med dina guider att du bara behöver tänka en fråga och få ett svar. Bli inte frustrerad om detta tar lång tid för dig att göra, eftersom det verkligen inte finns någon tidspress för att lära sig kommunicera med sina vägledare. De kommer alltid att finnas där för dig.

Om författaren: Kellie Fitzgerald bor och arbetar som intuitiv Livs Coach i sydöstra Arizona. Hon är också författare till flera böcker, bla boken: ”On the Road to Enlightenment, Don’t Forget to Take out the Trash” (Amazon).
Kellies hemsida: whenontheroadtoenlightenment.com
Artikeln är hämtad från sidan: in5D.com
ANNONS

Du gillar kanske också...