Jordänglar

av Mari Hall:

Under vart och ett av våra livsäventyr på jorden finns dessa oförglömliga tillfällen när någon kommer in i vårt liv, just i rättan tid och säger eller gör exakt rätt sak. Deras ord eller handlingar kanske ger oss en viktig självinsikt, hjälper oss att våga hoppas eller hjälper oss igenom våra svårigheter. Dessa människor är jordänglar – individer som Universum givit i uppdrag att agera som jordänglar genom att stå till tjänst för dem som behöver det vid specifika tidpunkter.

En del har valt detta som ett åtagande innan de föddes, att bidra positivt till världen vid en viss tidpunkt i historien. Andra har utvalts av ”Universum”. Alla mänskliga änglar, dock, kommer in i vårt liv eller spelar en roll när vi minst anar det och när vi har som mest nytta av deras närvaro.

Hur ser en jordängel ut?

Några jordänglar kan vi stöta på i yrken där det hör till vardagen att hjälpa andra människor. Men de flesta av dem är vanliga människor, som lever sina vanliga liv tills de plötsligt en dag befinner sig på exakt rätt plats vid rätt tidpunkt för att bringa fred, glädje, hjälpa eller läka någon när de som mest behöver det.

Hur kan hjälpen yttra sig?

Du kanske har träffat en mänsklig ängel i form av en lärare som gav dig ett råd som berörde din själ och påverkade hela din livsbana?
Du kanske har träffat en person ute på gatan, som stoppade dig för att säga hej och fördröjde dig tillräckligt länge för att undvika en bil eller en kollision?
Det kan vara något så enkelt som ett vänligt ord eller ett leende, som erbjuds dig precis när du som mest behöver styrka och stöd.

Du kan vara en jordängel!

Du kan vara en jordängel utan att vara medveten om det. Din själ kanske leder dig till andra människors elände och svårigheter hela tiden och du tror att det beror på att du har otur. Men om du ser dig själv som en jordängel kan det kännas lättare för dig att hantera all smärta du ser och förstå att du är här för att hjälpa och trösta andra i deras svårigheter.

Artikeln är hämtad från sidan: in5D
ANNONS