Den gamla själens erfarenhet

av Margo Kirtikar:

Om du är en gammal själ, läs vidare! Om inte – läs ändå, du kanske blir överraskad! En gammal, klok själ kan vara en medlem av din familj, någon du arbetar med, en granne eller kanske personen som sitter bredvid dig på bussen. Kanske är det den hemlösa tiggaren på gatan. Det kan vara vem som helst bokstavligen, du kan inte veta. De går inte precis runt med en skylt i pannan men om du tittar tillräckligt noggrant kan du upptäcka dem.
En gammal själ har mycket stor erfarenhet av livets spelregler. De har levt så många liv på jorden att de kan känna sig trötta och utmattade men om du är en sådan själ, ge inte upp för det är de gamla själarna som gör den stora skillnaden på vår planet just nu.

Gamla själar kan vara i alla åldrar, under 20 år eller över 80 år och allt däremellan. Gamla själar finns alltid med oss, de har alltid funnits här, över hela världen, på varje kontinent, i varje stad, i alla former och storlekar och de har upplevt att vara av båda könen under sina många livstider, oavsett om dessa varade några månader eller i många långa år.

Kanske har du vaga minnen av någonting?

Eller kanske känner du dig som en gammal själ, du kanske t o m är säker på att du är en? Har du någonsin träffat någon för första gången och upplevt det som att du alltid har känt personen och ni blir omedelbart vänner? Det innebär att ni båda är gamla själar. Och om du träffar någon, och vid första anblicken bara vet att detta är någon du måste tillbringa resten av ditt liv med, då är ni definitivt gamla själar, båda två. När du befinner dig i situationer som verkar bekanta för dig, träffar människor du aldrig mött förut men känner att de är välbekanta på något vis, då kan det helt enkelt bero på att du träffar tidigare familjemedlemmar från andra livstider.

Så länge mänskligheten funnits har det förekommit krig och dödande på den här planeten, så det är mycket sannolikt att varenda gammal själ, manlig eller kvinnlig, vid någon tid varit inblandad i oroliga strider som rasat, så även om du kanske är kvinna just nu kan du ha varit en vildsint krigare i en annan livstid. Ditt barn kan ha varit din far, morbror, moster eller kusin, t o m din fiende, du vet inte eftersom rollerna byts och erfarenheterna förändras med varje livstid, för alla. Men barn eller vuxna som är obeskrivligt kloka är gamla själar.

En del är väl medvetna om det här men håller det för sig själva

Man vill såklart inte verka skrytsam. Även om ingen nuförtiden behöver vara rädd för att brännas på bål, håller man tyst om det här. Att gå omkring och förkunna för omvärlden att du är en mycket gammal själ och ovanligt vis dessutom… och att de borde lyssna på dig… det är ingen bra idé.

Gläd dig du gamla själ! De energier från förr som gamla själar kämpat med har nu skiftat och tro det eller ej, de universella energierna arbetar nu till gamla själars favör. Så var inte rädd och tveka inte, var modig och gå orädd ut i världen för att göra din grej, vad det än vara månde. Var övertygad om att ju mer säker, mer bestämd, mer beslutsam och passionerad du är, desto mer kommer universum att bistå dig och ge dig allt du behöver för att nå dina mål.

Om du känner dig desorienterad och förvirrad över vilket ditt uppdrag egentligen är mera exakt och vad du ska göra nu, så känn dig inte ensam, det är många gamla själar som fortfarande behöver lite tid att vänja sig vid de nya energierna. Du har varit tvungen att kämpa för dina rättigheter så länge, så du måste vänja dig vid att de nya vågorna av energi, nu arbetar med dig. Du behöver inte kämpa längre, bara sätt igång, agera, gör positiva saker och allt kommer att ordna sig för dig.

Du ser och upptäcker dagligen hur de nya energierna rensar ut och exponerar all dynga, alla lögner, all grymhet och djävulsskap som fått pågå och som har sopats under många mattor i många långa år. Här är lite goda nyheter: de nya energierna kan inte och kommer inte att tolerera något som inte är rättvist och bra för alla och allt som existerar. Så hur illa det än kan tyckas vara runt omkring oss just nu, ha tillit och tro på att allt kommer att bli bra.

Gamla själar har visshet

Och känner en speciell samhörighet med Gud/Skaparen/Allt som är. De tvivlar inte och de misstror aldrig att de i grunden alltid är älskade, de har haft tillräckligt många livstider för att veta detta. De tvekar inte angående att Gud/Skaparen/Allt som är, är närvarande och alltid beskyddar dem.

Gamla själar bär mycket ljus inom sig och detta ljus lyser just nu upp vår planet och skingrar mörkret. Akasha biblioteket som absorberar alla mänsklighetens tankar, känslor och kunskaper, absorberar också allt ljus, all kunskap och visdom från de kloka, gamla själarna och lagrar in det i planetens kollektiva rutnät, till förmån för kommande generationer. Hur coolt är inte det?

Margo Kirtikar: som gammal själ ägnar jag mitt liv åt coachning/vägledning/mentorskap åt människor på deras livsresa för att hitta ljuset, sin självständighet och vision.
Hemsida: margokirtikar.com
Artikeln är hämtad från sidan: in5d.com

ANNONS


Du gillar kanske också...